Om kampanjkoder

Vanliga frågor och svar om kampanjkoder och värdecheckar

Jag har fått en värdecheck som gäller som ett specialerbjudande. Hur använder jag värdechecken?
När du har gjort dina val och lagt produkterna i kundvagnen anger du värdecheckens kampanjkod efter att du fyllt i dina personuppgifter. Rabatten på specialerbjudandet dras direkt.

Måste jag använda hela summan för en värdecheck eller specialerbjudanden på en och samma gång?
Det framgår av värdechecken eller specialerbjudandet hur det kan användas. Är värdechecken eller specialerbjudandet på en viss summa, går du miste om det överskjutande värdet för värdechecken om du beställer produkter för en summa som är mindre än summan på värdechecken.

Min värdecheck eller kampanjkod fungerar inte. Vad gör jag?
Om du börjar beställa en produkt och skriver in kampanjkoden, men inte slutför betalprocessen blir din värdecheck ogiltig i en timme. När det har gått en timme efter ditt första försök går det att använda kampanjkoden igen. Kontrollera även att du har skrivit in rätt nummer. Kampanjkoderna innehåller aldrig bokstaven i eller siffran 1. Däremot används bokstaven l (som i liten). Kontrollera datumet på värdechecken eller specialerbjudandet, eftersom giltighetstiden kan ha passerat.

Hur många gånger kan jag använda en värdecheck?
Det framgår av värdechecken hur den kan användas.

Jag har en värdecheck. Vilka produkter kan jag få rabatt på?
Det framgår av värdechecken hur den kan användas. Den procentsats som står på värdechecken gäller för alla ordinarie priser, om det inte rör sig om en värdecheck för en specifik produkt. Rabatten på värdechecken gäller inte för produkter som ingår i specialerbjudanden, eller för produkter som redan är rabatterade.

Jag har en värdecheck med en specifik summa. Hur används rabatten?
Värdet på checken dras av från den totala ordersumman. Fraktkostnaden är exkluderad och kan inte betalas med värdecheckar.